Vyras laikantis moters koją

Nesvarbu ar ruošiatės naudoti sekso žaislus poroje, vieni ar šiaip norite pagerinti savo intymų gyvenimą, tačiau žinojimas kaip naudoti yra naudingas visiems. Tačiau naudojimas ne tik nuo dydžio, formos ir pačio žaislo priklauso. Taip pat svarbu žinoti kokių medžiagų jūsų kūnas nepriima.

Kodėl moterys naudoja sekso žaislus?

Nors vyrai dažniausiai yra linkę atlikti seansą tiesiog naudodami savo ranką, moterims kulminaciją su pirštais pasiekti yra kur kas sunkiau. Kad viską palengvinti, sekso prekės gali stimuliuoti reikiamas vietas, taip, kaip jūs norite. Kai kurie vibratoriai gali ne tik klitorių stimuliuoti, bet ir G tašką, kad suteiktų daugiau malonių pojūčių. Sekso žaislai gali suteikti ne tik fizinį malonumą, tačiau ir moterišką ramybę, kuomet moterys gali lengviau suprasti savo kūno pageidavimus.

Sekso žaislai tikrai nepakeičia sekso partnerių, bet jie padaro seksualinį gyvenimą informatyvesnių. Taip pat jie padeda pagerinti ir sveikatą. Jeigu moteris pradeda jausti lytinio potraukio praradimą ar vulvos skausmus, tuomet vibratoriai padeda tų pojūčių atsikratyti.

Sekso žaislų naudojimas poroje

Sekso žaislų yra įvairiausių, todėl galima rasti skirtų būtent poroms. Naudodami sekso prekes poroje, jūs sustiprinate emocinį ryšį su savo partneriu ir patiriate malonesnius intymius santykius.

Naudokite žaislus žaidimams

Sekso žaislai yra puikūs nes jie gali padidinti tarpusavio jaudulį. Atsinešdami į kambarį vibratorių, daugumos moterų klitoriai pradeda dilgčioti laukdami, nors dar niekas nėra įkišta. Reikia nepamiršti, kad ne vien vibratoriai gali būti naudojami, bet ir klitorio stimuliatoriai ir dar daugelis kitų žaislų.

Leiskite savo partneriui valdyti žaislą, kad galėtumėte patirtį tikrąjį malonumą. Kartais papildomas orgazmas gali būti toks stiprus, kad gali sukelti purškimą iš vaginos. Be to, sekso žaislus apima ne tik įrenginiai, bet ir įvairiausi priedai kaip: lazdelės, antrankiai, seksualūs apatiniai ir dar daugelis kitų dalykų.

Atsinešdami botagų, sekso sūpynių ar kitų žaislų galite palengvinti savo fantazijas.

Eksperimentuokite su žaidimais viešose vietose

Kuomet žaidžiate su savo partneriu, neapsiribokite ties miegamuoju. Galite nusipirkti vibruojančias kelnaites ir su jomis eksperimentuoti viešose vietose ir taip suteikti savo partneriui malonumą. Tokio tipo kelnaites galite naudoti pasimatymo metu restorane ar žiūrint filmą. Tokie dalykai gali užvesti jūsų merginą, o grįžus namo tik paskatins vakaro linksmybes.

Autorius Redaktorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *